Eden od prihajajočih Nexusov ujet na »živih« slikah

Tehnik 18. avgust 2016
/PublishingImages/n-sailfish-hero.jpg

Spletna stran Android Police je pred nekaj tedni na podlagi informacij, ki jih je dobila od neimenovanega, a zaupanja vrednega vira, izdelala sliko, ki prikazuje zunanjost dveh prihajajočih mobitelov Nexus. Ta spletna stran se je sedaj dokopala še do pravih »živih« slik, na katerih naj bi bil eden od dveh prihajajočih mobitelov Nexus – model z delovnim imenom Sailfish, ki je manjši. Slike si lahko ogledate na tem naslovu (na naših slikah je Nexus 6P).

To pa sicer niso edine »žive« slike, ki kažejo enega od prihajajočih Nexusov in so se ravnokar pojavile v spletu. Na Twitter profilu nexus se je znašla še ena (ogledate si jo lahko tukaj). Verjetno je tudi na tej sliki Sailfish, a se na njej mobitela ne vidi tako dobro.

 

»Žive« slike potrjujejo, da ima Nexus Sailfish prav poseben zadek, ki je sestavljen iz dveh materialov. Verjetno je mobitelov spodnji del na zadnji strani kovinski, zgornji pa iz stekla. Enako zunanjost lahko pričakujemo tudi pri drugem Nexusu.

Prihajajoča mobitela Nexus naj bi bila v marsičem enaka. Imela naj bi nekoliko drugačen zaslon (različna velikost in različna ločljivost) in različno veliko baterijo, v drugih pogledih pa naj bi bila v glavnem enaka. Kakšne specifikacije naj bi imela, si lahko preberete tukaj.

Viri: Android Police, @usbfl

Foto: Google

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
18. avgust 2016
3122
18. avgust 2016
Eden od prihajajočih Nexusov ujet na »živih« slikah