Facebook Messenger dobil številne igre

Tehnik 1. december 2016
/PublishingImages/fb-messenger.igre-hero.jpg

V aplikaciji Facebook Messenger smo že lahko igrali nekaj malega iger (npr. šah in igro metanja na koš). Te so bile sicer skrite, pa vseeno. No, sedaj so v aplikacijo Facebook Messenger z rubriko Instant Games prišle številne nove igre, ki jih je mogoče igrati s prijatelji, s katerimi smo povezani prek te aplikacije, in niso skrite. Na voljo je 17 novih iger (med drugim Pac-Man, Arkanoid, Space Invaders …), pozneje pa lahko pričakujemo še dodatne.

 

Omenjene nove igre lahko v aplikaciji Facebook Messenger preprosto zaženemo tako, da najprej odpremo klepet, ki ga imamo z osebo, s katero želimo igrati (lahko odpremo tudi skupinski klepet za skupinsko igranje), nato pritisnemo na posebno novo ikono v obliki igralnega ploščka in izberemo želeno igro.

Pri Tehniku omenjenih novih iger nismo mogli igrati, saj nam v času pisanja te novice še niso bile na voljo. Mogoče je, da so v času, ko to berete, za vas že na voljo. Igre je sicer mogoče igrati v novih različicah aplikacije Facebook Messenger za Android in iOS. Obenem naj bi jih bilo mogoče igrati tudi prek Facebookovega »News Feeda«.

Vir: Facebook

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
1. december 2016
3266
1. december 2016
Facebook Messenger dobil številne igre