Facebook predstavil zanimivo aplikacijo za klicanje

Tehnik 29. april 2015
/PublishingImages/facebook-klicanje-hero.jpg

Facebook je do danes izdelal že kar nekaj mobilnih aplikacij. Slingshot, Rooms in Paper so le nekatere izmed njih. Ravnokar nam je predstavil novo. Gre za aplikacijo z imenom Hello, ki je namenjena klicanju. Po videnem lahko rečemo, da je Facebooku uspelo sestaviti dober izdelek, ki ga bomo na Tehniku zagotovo še naprej uporabljali.

 

Aplikacija Hello nam ponuja vse funkcionalnosti, ki nam jih ponujajo že prednaložene aplikacije za izvajanje klicev na Androidu in še več. Kar jo dela posebno, je to, da nam lahko o osebi, ki nas kliče oziroma jo mi kličemo, pokaže številne informacije (kraj njenega bivanja, naslov njene elektronske pošte …). Te nam lahko pokaže tudi v primerih, ko bomo govorili z osebo, ki je ne poznamo. Do informacij se aplikaciji uspe dokopati s pomočjo povezovanja z družbenim medijem Facebook. To seveda pomeni, da mora imeti oseba na drugi strani linije na Facebooku ustvarjen profil in vnešeno svojo telefonsko številko, saj v nasprotnem primeru aplikacija informacij o njej ne more izbrskati.

V aplikaciji Hello lahko iščemo tudi informacije o podjetjih, ki jih kličemo. Če vpišemo na primer Telekom Slovenije, nas Hello takoj najde. Izpiše več stvari o nas, kot na primer našo osrednjo telefonsko številko in naslov naše spletne strani.

Aplikacija je trenutno na voljo samo za Android, pa še to ne za vse njegove uporabnike. Če vam je njen prenos v spletni tržnici Google Play onemogočen, jo lahko z nekaj kliki najdete tudi na kakšni drugi spletni strani oziroma spletni tržnici. A opozarjamo, nalaganje aplikacij iz nepreverjenih virov je lahko nevarno.

Vir: newsroom.fb.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
29. april 2015
2488
5. maj 2015
Facebook predstavil zanimivo aplikacijo za klicanje
Android, iOS, Windows Phone 8, BlackBerry OS