Fidget Cube - popolna pisarniška igrača

Uroš Miklavčič 9. september 2016
/PublishingImages/fidget_cube_hero_2.jpg

Ste morda eden tistih, ki v pisarni najeda sodelavkam in sodelavcem z neskončnim klikanjem kulija in podobnimi “sproščujočimi” dejanji? Morda pa samo radi po rokah mečkate male predmete raznih oblik in velikosti. Kakorkoli že - na Kickstarterju se je pred kratkim pojavil t.i. Fidget Cube, ki bo ustregel vsem, ki se najdete nekje v zgornjem opisu.

Fidget Cube je mala kocka, ki jo brez težav skrijete v svojo dlan, žep, torbo ali kakmorkoli že. V kolikor se še spomnite osnov geometrije, potem veste, da ima kocka 6 stranic in Fidget Cube ponuja ravno toliko različnih “funkcij”. Poglejmo kako vse vas bo zaposlila ta mala kocka veselja.

 

Klik

Pet malih gumbov bo razveselilo vse, ki so vam všeč klikajoči predmeti. Trije od teh gumbov oddaja klikajoči zvok, medtem ko sta dva gumba tiha. Saj veste, da ne najedate vsem sotrpinom v pisarni.

Drsenje

Če uživate v občutku, ki vam ga ponujajo t.i. gobice na igralnih ploščkih, ima Fidget Cube tudi za vas nekaj. Okrogla gobica posnema drseč občutek s prej omenjenih igralnih ploščkov.

Preklop

Imate radi stikala? Če je odgovor pritrdilen, potem je stranica, na kateri je prkelopno stikalo, gotovo nekaj za vas. Klasično stikalo boste lahko preklapljali, kolikor vas je volj, brez strahu, da bi pri tem uničili delovanje kakšne naprave.

Dih

Posebna vdolbina na eni od stranic je bila oblikovana po navdihu t.i. kamnov za sproščanje, ki imajo vdolbino v katero lahko položite svoj palec in se s tem sproščate.

 

Vrtenje

Na eni od stranic boste našli tri vrteče zobnike in kroglico. Vsi ti elementi se lahko vrtijo, medtem ko ima kroglica tudi prijeten klikajoč zvok, ko jo pritisnete.

Obračanje

Zadnja od stranic pa ima vgrajeno okroglo ploščico, ki jo lahko s pomočjo izbokline na robu vrtita v nedogled.

Nakup

Fidget Cube je odlična igrača za opravljanje rutinskih opravil v pisarni ali pa kje drugje. Dokler imate eno roko prosto se boste lahko proščali na vse mogoče načine in s tem sproščali svoj stres ter morda celo izboljšali svojo produktivnost. Če vam je ideja všeč, lahko Fidget Cube trenutno podprete na Kickstarterju. Kocka je na voljo v več barvnih kombinacijah. Trenutna cena je 19 $, pri čemer bodite pozorni, saj boste za poštnino do Slovenije plačali še dodatnih 19 $. Bolj racionalen je nakup koplmeta petih kock za 79 $ (kar pomeni manj kot 16 $ za kos), s katerim ste upravičeni tudi do brezplačne poštnine. Mislim, da boste na svojem delovnem mestu hitro našli še štiri kandidate.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
9. september 2016
3153
9. september 2016
Fidget Cube - popolna pisarniška igrača