Fitbit na CES-u predstavil zmogljivo športno orientirano uro Blaze

Tehnik 8. januar 2016
/PublishingImages/fitbit-blaze-ces-hero.jpg

Na sejmu CES smo letos videli več ur. Precej zanimivo nam je predstavilo podjetje Fitbit. Gre za uro z imenom Blaze, katera je namenjena vsem tistim, ki se radi ukvarjajo s športom. Fitbitova novinka, ki vizualno nekoliko spominja na Applovo Apple Watch, uporabniku pokaže različne vadbe, meri njegov srčni utrip, gibanje in še bi lahko naštevali.

 

Izgled ure Blaze si lahko uporabnik v precejšnji meri prilagodi. Urin pas in okvir okrog zaslona je namreč možno brez težav zamenjati z drugim. Glede urine baterije nimamo nobenih pripomb. Ta naj bi ob enem polnjenju zdržala do pet dni, kar vsekakor ni malo.

Veliko sodobnih ur je možno povezati s pametnim mobitelom in tudi Blaze je mogoče. Ko jo uporabnik poveže s pametnim mobitelom, se mu na njej izpisujejo vsi klici in tekstovna obvestila, ki jih prejme na mobitel.

Ura Blaze bo šla v prodajo enkrat v marcu. Jo je pa sedaj možno prednaročiti. Njena cena v predprodaji je 199,95 dolarjev (približno 185 evrov). Znane so tudi že cene dodatne opreme, ki bo v prihodnosti na voljo. Trenutno ni znano, če bo ura na voljo v ponudbi Telekoma Slovenije.

Cena dodatnega pasu iz elastomerja bo postavljena na 29,95 dolarjev (približno 27 evrov), cena usnjenega pasu, ki bo v kombinaciji z okvirjem za zaslon, ki bo iz nerjavečega jekla, bo 99,95 dolarjev (približno 90 evrov), cena pasu in okvirja za zaslon, ki bosta iz nerjavečega jekla, pa bo 129,95 dolarjev (približno 120 evrov).

Vir: investor.fitbit.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
8. januar 2016
2806
29. januar 2016
Fitbit na CES-u predstavil zmogljivo športno orientirano uro Blaze
Android, iOS, Windows Phone 8