Galaxy S4 bo dobil Android Lollipop

Tehnik 10. november 2014
/PublishingImages/samsung-galaxy-s4-lollipop-hero.jpg

Googlov najnovejši operacijski sistem Android Lollipop je že začel osvajati mobilne naprave. Za uporabnike Samsungovih naprav uradno še ni na voljo, bo pa predvidoma zelo kmalu. Pričakujemo, da ga bodo najprej dobili uporabniki osrednjih mobitelov  Galaxy Note 4 in Galaxy S5. Kmalu zatem pa ga lahko pričakujemo tudi na lanskoletnem paradnem mobitelu Galaxy S4.

 

Kot poroča spletna stran SamMobile, lahko Liziko na Galaxyju S4 pričakujemo enkrat v začetku prihodnjega leta. Najprej naj bi jo dobila različica GT-I9500, kasneje pa tudi ostale. Kakšnih neuradnih videoposnetkov Lizike na Galaxyju S4 za zdaj še ni, je pa prej omenjena spletna stran pred nedavnim objavila video, v katerem jo prikazuje na Galaxyju S5. Pričakujemo lahko, da bo zelo podobno izgledala tudi na Galaxyju S4.

Android Lollipop lahko pričakujemo tudi na številnih drugih mobilnih napravah. Med drugim prihaja na vse glavne Googlove naprave Nexus, na nekatere HTC-jeve iz linije One, na nekatere Motoroline iz linij DROID in Moto ter na skoraj vse Sonyjeve iz linije Xperia Z. Več o napravah, na katere prihaja, si lahko preberete na tej povezavi.

Vira: sammobile.com, android-developers.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
10. november 2014
2272
11. november 2014
Galaxy S4 bo dobil Android Lollipop
Android