Galaxy S7 Active ujet na slikah

Tehnik 10. maj 2016
/PublishingImages/galaxy-s7-active-hero-2.jpg

Ob koncu marca smo izvedeli​, da naj bi Samsung po Galaxyju S7 in Galaxyju S7 edge ponudil še Galaxy S7 Active. Sedaj so se na spletu pojavile tudi prve slike, na katerih je Galaxy S7 Active. Ogledate si jih lahko na tej povezavi (na slikah v tej novici je Galaxy S7 edge).

Nove slike potrjujejo pričakovanja, da je Galaxy S7 Active zasnovan precej bolj trpežno kot Galaxy S7 in Galaxy S7 edge. Na njegovem zunanjem delu sta guma in polikarbonat, ki zagotovo zelo dobro kljubujeta udarcem. Na slikah je videti tudi, da Galaxy S7 Active na sprednjem delu nima dveh kapacitivnih gumbov, tako kot predhodnika, ampak dva fizična gumba.

 

Galaxy S7 Active je po strojni moči očitno enako zmogljiv kot Galaxy S7 in Galaxy S7 edge, saj naj bi tudi ta model imel vgrajen procesor Snapdragon 820 in 4 GB RAM pomnilnika. Seveda lahko pričakujemo, da je Galaxy S7 Active odporen tudi na vodo in prah.

Žal za zdaj nič ne kaže na to, da bo Galaxy S7 Active na voljo v Evropi. Trenutno je mogoče zaslediti informacijo, da bi bil lahko ekskluzivno na voljo pri ameriškem ponudniku mobilnih storitev AT&T. No, vseeno še ne gre obupati. Upajmo, da bo Samsung Galaxy S7 Active vseeno pošiljal tudi drugim ponudnikom mobilnih storitev.

Ko smo že ravno pri vzdržljivih mobitelih, naj omenimo, da smo en takšen mobitel pri Tehniku ravnokar preizkusili. Gre za mobitel MyPhone Hammer Axe LTE. Test si lahko preberete na tej povezavi.

Viri: 9to5google.com samsungmobilepress.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
10. maj 2016
2971
10. maj 2016
Galaxy S7 Active ujet na slikah