Galaxy S7 bo predstavljen 21. februarja!

Tehnik 2. februar 2016
/PublishingImages/s7-predstavljen-februarja-hero.jpg

Samsung je objavil kratek video napovednik, v katerem je najavil, da bo imel 21. februarja predstavitveni dogodek z imenom Galaxy Unpacked 2016. Južnokorejski gigant v videu sicer ni direktno omenil, katerega Galaxyja nam bo 21. februarja pokazal, je pa vsem popolnoma jasno, da nam bo težko pričakovanega Galaxyja S7.

Poleg Galaxyja S7 lahko na februarskem predstavitvenem dogodku pričakujemo še Galaxyja S7 edge, ki bo imel, tako kot njegov predhodnik Galaxy S6 edge, ukrivljen zaslon na levi in desni strani.

 

Zanimivo, da je v Samsungovem novem video napovedniku prikazana oseba, ki si nadene očala za prikaz virtualne resničnosti Gear VR, kar bi lahko nakazovalo, da si bo Samsungov februarski predstavitveni dogodek možno ogledati tudi v virtualni resničnosti. Bomo videli, ali si ga bo res možno ogledati tudi na ta način. Če si ga bo, to sicer ne bo nič revolucionarnega. Podjetje OnePlus je namreč svoj zadnji paradni mobitel OnePlus 2 že predstavilo v virtualni resničnosti.

O dogajanju na Samsungovem novem predstavitvenem dogodku bomo na Tehniku seveda poročali, zato nas spremljajte. Verjetno bomo oba Galaxyja S7 enkrat v prihodnosti tudi preizkusili in vam v Testu na dlani povedali, kaj si mislimo o njima.

Vir: youtube.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
2. februar 2016
2837
2. februar 2016
Galaxy S7 bo predstavljen 21. februarja!