Galaxy S7 naj bi imel precej manj izbočeno kamero kot Galaxy S6

Tehnik 4. februar 2016
/PublishingImages/galaxy-s7-izbocena-kamera-hero.jpg

Nekatere pri Galaxyju S6 moti, da je njegova zadnja kamera kar precej izbočena. No, »težave« glede prevelike izbočenosti zadnje kamere, vsaj če gre verjeti novim informacijam iz spleta, pri Galaxyju S7 ne bo.

@OnLeaks je na Twitterju razkril, da naj bi bila zadnja kamera pri Galaxyju S7 še enkrat manj izbočena, kot je tista pri Galaxyju S6. Pri novincu naj bi bila izbočena 0,8 milimetra, pri Galaxyju S6 pa je 1,7 milimetra. Razlika naj bi bila torej občutna. Verjamemo, da se uporabniki nad izbočenostjo kamere pri »es sedmici« ne bodo pritoževali.

Kot smo že poročali, naj bi imela zadnja kamera pri Galaxyju S7 12 MP. Zadnja kamera pri Galaxyju S6 ima sicer, zanimivo, nekoliko višjih 16 MP, a to še ne pomeni, da zna izdelovati boljše posnetke, kot jih bo znala tista pri Galaxyju S7. Za pričakovati je, da bo Galaxy S7 delal lepše posnetke. Ni namreč vse v številu MP.

 

Galaxy S7 (na naših slikah Galaxy S6) bo sicer vsak čas predstavljen. Samsung nam ga bo predstavil 21. februarja na posebnem predstavitvenem dogodku. Na tem dogodku lahko poleg Galaxyja S7 pričakujemo še ukrivljenega Galaxyja S7 edge ter izredno zanimivo kamero Gear 360, ki zna snemati 360-stopinjske videe. Pripravite se, pestro bo!

Vir: twitter.com/OnLeaks

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
4. februar 2016
2840
4. februar 2016
Galaxy S7 naj bi imel precej manj izbočeno kamero kot Galaxy S6