Galaxy S7 naj bi imel vrhunsko kamero z 20 MP in podporo za RAW

Tehnik 11. november 2015
/PublishingImages/galaxy-s6-edge-2-1-hero.jpg

Dobili smo nekaj zanimivih informacij o tem, kakšno osrednjo kamero naj bi imel težko pričakovani mobitel Galaxy S7 (na slikah Galaxy S6 edge), katerega lahko na prodajnih policah pričakujemo v prihodnjem letu. Kako točne so te najnovejše informacije, je sicer še vprašanje, saj so neuradne. Zato jih vzemite z nekaj rezerve.

 

Omenjene informacije pravijo, da naj bi imel Galaxy S7 (predvidevamo, da tudi njegova ukrivljena izpeljanka) na zadnji strani vgrajeno kamero z 20 MP. Ta naj bi bila sposobna snemati slike v surovem formatu RAW, obenem pa naj bi nam ponujala tudi dva vrhunska načina za izdelavo slik in videov – način Pro mode za izdelovanje slik in nek povsem nov način za izdelavo videov. Pro mode smo sicer videli že pri Galaxyjih S6, a ta pri Galaxyju S7 naj bi bil nekoliko naprednejši (beri ponujal naj bi nam še več nastavitev).

O Galaxyju S7 smo na Tehniku že večkrat pisali. Razkrili smo npr., da naj bi imel vgrajena vrata USB Type-C in podoben 3D Touch zaslon, kot ga imata nova iPhona. Seveda bomo dogajanje v zvezi s tem težko pričakovanim mobitelom spremljali tudi v prihodnje, zato nas spremljajte, če ne želite zamuditi kakšnih novih podrobnosti.

Vir: twitter.com/sleaknow

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
11. november 2015
2748
13. november 2015
Galaxy S7 naj bi imel vrhunsko kamero z 20 MP in podporo za RAW
Android