Galaxyja S7 bosta imela različno velika zaslona in režo za microSD kartice

Tehnik 25. november 2015
/PublishingImages/samsung-gs7-govorice-hero.jpg

Imamo nove informacije o težko pričakovanih mobitelih Galaxy S7 (na slikah Galaxy S6). Izvedeli smo, da bosta imela oba Galaxyja S7 vgrajeno režo za microSD kartice. Morda se komu to ne zdi nič takega, a treba je spomniti, da Samsung te reže v družino mobitelov Galaxy S6 ni vgradil. Očitno je južnokorejski gigant iz strani uporabnikov dobil veliko prošenj, da režo ponovno vgradi v Galaxy S7, in kot vse kaže je te prošnje upošteval.

 

To, da nam bo Samsung v prvi četrtini prihodnjega leta ponudil dva Galaxyja S7, enega z ravnim in enega z ukrivljenim zaslonom, vemo že kar nekaj časa, sedaj pa smo izvedeli tudi, kako velik zaslon naj bi oba imela. Osnovni Galaxy S7 naj bi imel 5,2 palca (13,2 centimetra) velik zaslon, ki bo raven. Njegov zaslon naj bi bil torej za 0,1 palca (0,3 centimetra) večji od tistega pri Galaxyju S6. Drugi Galaxy S7, ki bo predvidoma v imenu nosil še besedico edge, pa naj bi imel 5,7-palčni (14,5-centimetrski) ukrivljeni zaslon. Njegov zaslon naj bi bil torej tako velik, kot je tisti pri Galaxyju S6 edge+.

O osnovnem Galaxyju S7 se je do danes nabralo že kar nekaj informacij. Pisali smo, da naj bi imel vgrajeno vrhunsko kamero z 20 MP in podporo za RAW, vrata USB Type-C ter tehnologijo 3D Touch v zaslonu. Verjamemo, da bo imel naštete stvari tudi 5,7-palčni ukrivljeni Galaxy S7.

Vir: igyaan.in

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
25. november 2015
2767
2. december 2015
Galaxyja S7 bosta imela različno velika zaslona in režo za microSD kartice
Android