Galaxyja S7 naj bi bila vizualno podobna Galaxyjem S6

Tehnik 4. december 2015
/PublishingImages/galaxy-s7-oblika-hero.jpg

Če si pogledamo Samsungove pretekle paradne pametne mobitele, lahko hitro ugotovimo, da so si ti po vizualni plati različni. Marsikdo zato pričakuje, da bosta tudi prihajajoča paradna mobitela Galaxy S7 in Galaxy S7 edge prinesla nek samosvoj dizajn. A očitno ga ne bosta.

 

Kot poroča ena izmed korejskih spletni strani, naj bi bila oba Galaxyja S7 vizualno zelo podobna Galaxyju S6, Galaxyju S6 edge (na slikah) in Galaxyju S6 edge+. Težko bi rekli, da je to slabo, saj so slednji, vsaj po našem mnenju, vizualno zares vrhunski. Ponašajo se s trdno kovinsko obrobo ter steklom na sprednji in zadnji strani, ki skupaj tvorijo zares atraktiven izgled.

Čeprav navzven Galaxyja S7 očitno ne bosta prinesla novitet, pa te seveda lahko pričakujemo drugje. Omenjena korejska spletna stran pravi, da bosta mobitela prinesla večjo zmogljivost ter boljšo sliko.

O tem, kakšna naj bi bila Galaxy S7 in Galaxy S7 edge, smo na Tehniku že večkrat pisali. Pisali smo, da naj bi imela oba mobitela za razliko od Galaxyjev S6 vgrajeno režo za microSD kartice. Pisali smo tudi, da naj bi imel Galaxy S7 (predvidevamo da tudi Galaxy S7 edge) vgrajeno zmogljivo kamero z 20 MP in podporo za RAW, vrata USB Type-C ter tehnologijo 3D touch v zaslonu. Predstavitev obeh mobitelov lahko pričakujemo enkrat v začetku prihodnjega leta.

Vira: sammobile.com, koreatimes.co.kr

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
4. december 2015
2777
9. december 2015
Galaxyja S7 naj bi bila vizualno podobna Galaxyjem S6
Android