Google izboljšal Gmail z dvema barvitima novostima

Tehnik 3. julij 2015
/PublishingImages/gmail-2-novosti-hero.jpg

Google je v teh dneh v svoj Gmail dodal več novosti. Kot smo pred nekaj dnevi že poročali, je najprej vanj vstavil funkcionalnost, ki nam omogoča, da že poslano elektronsko pošto razveljavimo. Ravnokar pa je vanj dodal še dve novosti.

 

Gmail nam že nekaj časa omogoča, da v njem spreminjamo teme (slike v njegovem ozadju). Do sedaj nam je ponujal kar nekaj prednaloženih tem, po novem pa nam jih še precej več. Google je namreč vanj prednaložil na desetine novih, tako da jih je sedaj vsega skupaj na voljo že kar okoli 300. Verjamemo, da boste med novimi temami našli kakšno sebi primerno. Če pa jo slučajno ne bi, pa lahko izdelate tudi svojo.

Google je v Gmail dodal tudi številne nove »smeškote« (angl. emoji), s pomočjo katerih bomo lahko odslej še lažje prikazali svoje razpoloženje oziroma bomo lahko z njimi še barviteje prikazali kakšno napisano besedo. Te novosti bodo verjetno še posebej veseli mlajši uporabniki, pri katerih v sporočilih kar mrgoli takšnih in drugačnih »smeškov«.

V času pisanja tega prispevka smo na Tehniku nove teme in »smeškote« že lahko uporabljali. Prav možno je, da jih nekateri, ki ta prispevek berete, še ne morete. A kar potrpežljivo. Google pravi, da bosta obe novosti v naslednjih dneh na voljo prav vsem uporabnikom.

Vir: gmailblog.blogspot.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. julij 2015
2573
3. julij 2015
Google izboljšal Gmail z dvema barvitima novostima
Android, iOS, Windows Phone 8