Google je v svojo spletno tržnico dodal dve novi aplikaciji

Tehnik 21. oktober 2016
/PublishingImages/google-novi-aplikaciji-1-hero.jpg

Google je v svojo tržnico Google Play dodal dve novi aplikaciji – Wallpapers in Pixel Launcher. Obe sta, kot je to pri Googlovih aplikacijah že v navadi, brezplačni.

Aplikacija Wallpaper je namenjena iskanju in nalaganju novih ozadij na Android. Trenutno je v tej aplikaciji že kar nekaj ozadij, ki so izredno kakovostna, pričakujemo pa lahko, da bo v prihodnje ponujala še precej več ozadij. Aplikacija uporabniku med drugim omogoča tudi samodejno menjavanje ozadij. Uporabnik tako lahko nastavi, da se ozadja zamenjujejo enkrat dnevno. Škoda sicer, ker ni mogoče nastaviti, da bi se ozadja zamenjevala večkrat dnevno (npr. na eno uro).

 

Aplikacija Pixel Launcher je zaganjalnik za Android, ki omogoča zelo hiter dostop do Googlovih kartic, hiter dostop do iskalnika Google … Žal je Pixel Launcher namenjen samo uporabnikom mobitelov Pixel in Pixel XL. Prek neuradnih tržnic in spletnih strani ga je mogoče namestiti tudi na druge androidne mobilne naprave, a tega ne priporočamo. Nalaganje aplikacij iz nepreverjenih virov je lahko še kako nevarno!

Wallpaper dobite na tem naslovu, Pixel Launcher pa na tem naslovu.

Viri: 9to5Google, Wallpapers , Pixel Launcher

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
21. oktober 2016
3208
21. oktober 2016
Google je v svojo spletno tržnico dodal dve novi aplikaciji