Googlova aplikacija Allo bo na voljo že ta teden

Tehnik 20. september 2016
/PublishingImages/allo-hero.jpg

Priznani tviteraš Evan Blass je na svojem Twitter profilu razkril, da bo Googlova težko pričakovana aplikacija Allo na voljo že ta teden, natančneje 21. septembra. Zna se sicer zgoditi, da Allo tega dne še ne bo na voljo vsem uporabnikom.

Aplikacija Allo je bila hkrati z aplikacijo Duo premierno predstavljena na letošnji konferenci I/O. Gre za aplikacijo, ki omogoča tekstovno sporočanje in je v nekaterih pogledih podobna aplikacijam, kot so Facebook Messenger, Hangouts, WhatsApp. Ima pa Allo tudi kar nekaj posebnosti. Ena izmed njih je zagotovo ta, da ima vgrajen Google Assistant. Da bi se uporabniki ob klepetu počutili varno, ima Allo tudi Inkognito Mode, ki z enkripcijo E2E zagotavlja varnost in zasebnost uporabnikov.

 

Prej omenjena aplikacija Duo, ki se za razliko od aplikacije Allo osredotoča na video klice, je na voljo že dober mesec. Vsekakor vam priporočamo, da jo preizkusite, če pogosto uporabljate video klice. Aplikacija Duo je namreč zelo preprosta in dobra v tem, čemur je namenjena. Zna npr. samodejno prilagajati ločljivost video klica, vgrajeno ima tudi uporabno funkcionalnost Knock Knock, ki klicatelja pokaže, še preden se mu oglasimo …

Vir: @evleaks

Foto: Google

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
20. september 2016
3161
20. september 2016
Googlova aplikacija Allo bo na voljo že ta teden