HTC bo oktobra predstavil vrhunski mobitel, do konca leta pa še novo serijo

Tehnik 10. junij 2015
/PublishingImages/htc-oktobra-hero.jpg

Pri HTC-ju v zadnjem času ne cvetijo rožice. Podjetje je namreč v letošnjem aprilu zabeležilo precej slabe poslovne rezultate (za maj še ni podatkov), ki zagotovo skrbijo vodilne. Prihodki podjetja so bili v tem mesecu precej nižji kot v enakem obdobju lani. Razlog za nižje prihodke bi lahko iskali v mobitelu One M9 (na slikah), ki se ni prodajal tako dobro kot One (M8) lani. Njegova slaba prodaja je po eni strani presenetljiva, saj gre za vrhunsko napravo, ki se izkaže na skoraj vseh področjih, nekoliko slabše od rok ji gre le snemanje videov in slikanje. Seveda pri HTC-ju nad nastalo situacijo še zdaleč ne mislijo obupati in že snujejo naprave, s katerimi želijo izboljšati poslovanje v prihodnjih mesecih.

 

Glavna izvršna direktorica pri HTC-ju, Cher Wang, pravi, da nameravajo do konca letošnjega leta na trg poslati novo serijo mobitelov. Za kakšne mobitele bo tu šlo, ni znano. V zadnjih letih nam je sicer to tajvansko podjetje v glavnem ponujalo mobitele iz dveh serij – One in Desire.

Cher Wang je še dejala, da bodo oktobra poslali na prodajne police tudi nov vrhunski mobitel, ki ga je poimenovala kot »hero« (angl. heroj). Šlo naj bi za mobitel, ki bo podobno zmogljiv kot One M9 oziroma bo od njega samo malenkost slabši. Tudi v zvezi z njim še ni znanih kakšnih konkretnih informacij. Ko nam ga bo HTC predstavil, bomo na Tehniku o njem seveda poročali.

Vir: mobileburn.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
10. junij 2015
2544
10. junij 2015
HTC bo oktobra predstavil vrhunski mobitel, do konca leta pa še novo serijo
Android