HTC-jev nov paradni mobitel bo precej drugačen, kot je One M9

Tehnik 1. julij 2015
/PublishingImages/htc-nov-paradni-hero.jpg

Pred nekaj tedni smo na Tehniku pisali, da nam HTC pripravlja nov mobitel višjega ranga. Žal takrat še nismo imeli kakšnih informacij o imenu, izgledu in specifikacijah tega mobitela. Jih pa imamo sedaj. Če so te točne, verjamemo, da bo HTC s tem novim mobitelom prodajno precej bolj uspešen, kot je z One-om M9, saj bo zares vrhunski.

 

Kot poroča spletna stran MobileBurn ima Aero, kakor je ta prihajajoči mobitel poimenovan (morda gre za kodno ime), popolnoma novo zunanjost. Vizualno naj bi bil torej precej drugačen od modelov iz linij One in Desire. Njegovih slik sicer še nismo videli, a bomo omenjeni spletni strani verjeli na besedo.

Specifikacije mobitela Aero naj bi bile vrhunske. Govori se, da bi lahko imel vgrajen izjemno hitri procesor Snapdragon 820, zaslon z ločljivostjo Quad HD ter precej boljšo osrednjo kamero, kot jo imajo dosedanji HTC-jevi mobiteli. Upajmo, da bo slednja res tako dobra, kot se napoveduje. HTC-jevi mobiteli so bili v preteklosti že večkrat šibki prav pri kameri in ne želimo si, da bi bil tudi Aero slab na tem področju.

Na mobitel Aero nam ne bo potrebno čakati pretirano dolgo. Začetek njegove prodaje je predviden za oktober. Ali ga bo možno kupiti tudi pri nas, trenutno težko rečemo.

Vira: mobileburn.com, twitter.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
1. julij 2015
2570
9. julij 2015
HTC-jev nov paradni mobitel bo precej drugačen, kot je One M9
Android