HTC naj bi marca predstavil svoj nov paradni mobitel One M10

Tehnik 22. januar 2016
/PublishingImages/htc-marca-one-m10-hero.jpg

V prihodnjih tednih lahko pričakujemo več novih paradnih mobitelov. Samsung nam bo predstavil enega ali več Galaxyjev S7. LG bi nam lahko G5. Sedaj pa smo izvedeli, da nam bo predvidoma v marcu svoj naslednji paradni mobitel – One M10 – predstavil tudi HTC. Prihajajoči tedni bodo, kljub zimi, očitno še kako vroči.

Ravnokar smo prejeli tudi kar nekaj informacij o tem, kakšno strojno opremo naj bi imel HTC-jev naslednji paradni mobitel One M10. Novinec naj bi bil opremljen s kamero s 23 MP, Qualcommovim najzmogljivejšim procesorjem Snapdragon 820, bralnikom prstnih odtisov ter baterijo s kapaciteto 3.000 mAh.

 

One M10 naj bi bil tudi odporen na vodo in prah, imel pa naj bi tudi drugačen dizajn kot predhodnik One M9 (na slikah). Trenutne informacije v zvezi z M10 se slišijo precej vzpodbudno. Upajmo, da HTC-ju uspe veliki met in da se bo z »em desetico« lahko postavil po robu paradnim mobitelom drugih proizvajalcev.

HTC naj bi v letošnjem letu za Google proizvajal tudi dva nova mobitela Nexus. Eden izmed mobitelov naj bi imel 5-palčni (12,7-centimetrski), drugi pa 5,5-palčni (14-centimetrski) zaslon. Kakšnih drugih zaupanja vrednih informacij v zvezi s strojno opremo teh dveh Nexusov trenutno ni.

Vir: allcompanies

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
22. januar 2016
2823
22. januar 2016
HTC naj bi marca predstavil svoj nov paradni mobitel One M10