HTC naj bi svojo prvo pametno uro ponudil v aprilu

Tehnik 27. januar 2016
/PublishingImages/htc-pametna-ura-april-hero.jpg

Twitteraš Evan Blass je v enem izmed svojih novih komentarjev na Twitterju zapisal, da bi šla lahko HTC-jeva prva pametna ura, katera je že nekaj časa v pripravi in o kateri se že kar nekaj časa govori, v prodajo enkrat v sredini aprila. To pomeni, da bi lahko predstavitev te ure ugledali na letošnjem kongresu Mobile World Congress, ki se bo odvijal od 22. do 25. februarja v Barceloni. Bomo videli. Če bo HTC-jeva urarska prvorojenka na tem kongresu res predstavljena, bomo o njej na Tehniku verjetno poročali.

Prav veliko informacij o tem, kakšna dejansko bo ta HTC-jeva prva pametna ura, ta hip sicer nimamo. Omenja se, da naj bi imela okrogel zaslon, katerega ločljivost naj bi bila 360 x 360 slikovnih točk, ter operacijski sistem Android Wear. Več informacij lahko pričakujemo v prihodnjih tednih.

 

HTC sicer ta hip pripravlja še nekatere druge zanimive izdelke. Kot smo nedavno poročali, nam bo predvidoma v marcu predstavil svoj nov paradni mobitel One M10. Po zdajšnjih informacijah naj bi bil ta opremljen s kamero s 23 MP, vrhunskim procesorjem Snapdragon 820 ter bralnikom prstnih odtisov. Imel pa naj bi tudi nekoliko drugačen dizajn, kot ga ima njegov predhodnik One M9 (na slikah). Poleg tega mobitela nam bo tajvanski gigant kmalu ponudil še očala Vive za prikaz navidezne resničnosti.

Vira: twitter.com/evleaks, wareable.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
27. januar 2016
2831
27. januar 2016
HTC naj bi svojo prvo pametno uro ponudil v aprilu