HTC naj bi svojo prvo pametno uro ponudil že zelo kmalu

Tehnik 8. december 2015
/PublishingImages/htc-pametna-ura-11-hero.jpg

Skoraj vsi večji proizvajalci pametnih mobitelov so se do danes že podali tudi na trg pametnih ur. Apple, Samsung, Sony, LG in Motorola so že vsi predstavili svojo pametno uro, HTC pa se je temu trgu, zanimivo, dolgo časa izogibal. A to se sedaj spreminja. Na spletu se že nekaj tednov piše, da pripravljajo svojo prvo pametno uro. Ravnokar smo tudi izvedeli, kdaj nam bo svojo prvorojenko ponudil.

 

Kot pravi Evan Blass, zelo poznan twitteraš, ki redno razkriva informacije o prihajajočih mobilnih napravah, nam bo HTC svojo prvo pametno uro ponudil februarja prihodnje leto. Možno je, da bo ta v svojem imenu nosila besedico One, tako kot pametni mobiteli tega proizvajalca.

Kakšnih konkretnih informacij o tem, kakšno strojno in programsko opremo bo imela HTC-jeva prva pametna ura, nimamo. Izvedeli smo le, da naj bi imela zaslon z okroglo obliko. Očitno bo torej HTC-jeva ura nekoliko bolj elegantna, kar ni slabo. Prepričani smo, da vizualno ne bo razočarala. Upajmo, da bo tudi v drugih pogledih dobra.

O HTC-jevi uri bomo na Tehniku zagotovo še kaj poročali, zato nas še naprej redno berite.

Vira: twitter.com/evleaks, nextpowerup.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
8. december 2015
2779
11. december 2015
HTC naj bi svojo prvo pametno uro ponudil že zelo kmalu
Android