HTC najavlja prihod svoje avanturistične kamere

Tehnik 29. september 2014
/PublishingImages/htc-najava-kamera-hero.jpg

HTC je na svojem uradnem YouTube profilu objavil video posnetek, v katerem napoveduje prihod svojega novega izdelka. Tokrat ne gre za pametni mobitel ali tablico, ampak za kamero. Glede na to, da v videu lahko vidimo več akcijskih kadrov, se zdi, da je izdelal takšno, ki je še posebej primerna za tiste, ki želijo izdelovati akcijske videe.

 

Na začetku videa lahko vidimo kadre v vodi, kar kaže na to, da kameri voda ne more do živega in da z njo brez težav snemamo v bazenu ali morju. V tem začetnem delu nam video kamero za trenutek celo pokaže (3. sekunda). Sicer se ne vidi najbolje, a če smo zelo pozorni, lahko opazimo, da dekle drži v rokah pod vodo majhno napravico in z njo snema. V nadaljevanju vidimo tudi dva kadra igre nogometa, ki se odvijata v počasnem posnetku. Z njima HTC nakazuje, da se kamera brez težav spopada tudi s snemanjem počasnih posnetkov.

HTC namerava kamero širši javnosti predstaviti že 8. oktobra. Do takrat pa nas bo, upajmo, na uradni spletni strani www.recamera.com in Twitter profilu https://twitter.com/re_camera presenetil še s kakšnim napovednikom ali informacijo. Prepričani smo, da bodo v podjetju GoPro oba naslova zelo podrobno spremljali. Zakaj? Kot nekateri verjetno veste, gre za podjetje, ki je na trg poslalo več zelo zanimivih akcijskih kamer, torej kamer, ki so, kot vse kaže, podobne HTC-jevi noviteti. Kamere so med kupci zelo dobro sprejete, a to še ni zagotovilo, da jih bodo ti tudi v prihodnje uporabljali. Če bo HTC pripravil dober izdelek, bi lahko kar nekaj uporabnikov prestopilo na njegovo stran.

Vira: 9to5google.com, htc-press.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
29. september 2014
2221
2. oktober 2014
HTC najavlja prihod svoje avanturistične kamere
Android