HTC-jev naslednji paradni mobitel ujet na sliki, znane tudi specifikacije

Tehnik 19. april 2017
/PublishingImages/htc-u-hero.jpg

HTC bo očitno vsak čas predstavil svoj nov paradni mobitel, ki bo poimenovan HTC U. O mobitelu HTC U vemo že precej. Ravnokar je priznani novinar in tviteraš Evan Blass objavil sliko, na kateri je ta novinec. Vidite jo tukaj (na naših slikah sta predhodnika omenjenega mobitela - U Ultra in U Play).

Sodeč po sliki je HTC U zelo solidno oblikovan mobitel s steklenim sprednjim in zadnjim delom. Nima pa ta novinec tako atraktivne oblike kot na primer Galaxy S8 in Galaxy S8+.

Evan Blass je ob koncu marca na spletni strani VentureBeat že postregel s kar nekaj zelo zanimivimi informacijami, ki se tičejo HTC-ja U. Če so bile njegove takratne informacije točne, bo HTC U zares izjemen, tako po strojni kot programski plati. Kar velja pri tem mobitelu najbolj izpostaviti, je to, da naj bi bil njegov kovinski okvir občutljiv na dotike. To pomeni, da bomo lahko HTC U z dotiki kovinskega okvirja upravljali. S podrsanjem po okvirju se bomo lahko na primer premikali po menijih operacijskega sistema in podobno. Sliši se zelo zanimivo. Vsekakor gre za nekaj novega v svetu pametnih mobitelov. Mobitel HTC U naj bi imel tudi 5,5-palčni (14-centimetrski) zaslon z ločljivostjo 1.440 x 2.560 slikovnih točk (534 slikovnih točk na palec), vrhunski čip Snapdragon 835, kameri z 12 in 16 MP, 64 oziroma 128 GB internega spomina, režo za kartice microSD ter Android 7.1 z uporabniškim vmesnikom Sense 9.

Viri: Twitter, Venturebeat Htc.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
19. april 2017
3407
19. april 2017
HTC-jev naslednji paradni mobitel ujet na sliki, znane tudi specifikacije
Android