Huawei naj bi v kratkem predstavil mobitel za ženske

Tehnik 25. avgust 2016
/PublishingImages/huawei-zenske-hero.jpg

Če informacije v spletu držijo, potem bo Huawei na sejmu IFA, ki bo potekal od 2. do 7. septembra v Berlinu, predstavil pametni mobitel z imenom NOVA, namenjen nežnejšemu spolu. Huawei mobitela NOVA sicer še ni najavil, tako da trenutne informacije o tem mobitelu vzemite z nekaj rezerve.

Podrobnih informacij o strojni in programski opremi mobitela NOVA ta hip še nimamo, se je pa v spletu pojavila slika (ogledate si jo lahko tukaj, na naših slikah pa je P8 lite), ki naj bi prikazovala del zunanjosti mobitela NOVA. Po sliki sklepamo, da naj bi bil mobitel v zlati barvi.

 

To sicer ne bi bilo prvič, da bi Huawei ponudil izdelek, namenjen ženskam. Ta kitajski tehnološki gigant je namreč v letošnjem letu na prodajne police poslal že dve pametni uri, Elegant in Jewel, ki sta namenjeni nežnejšemu spolu.

Verjamemo, da nam bo Huawei na prihajajočem sejmu IFA predstavil še kakšno novost. Novosti pa lahko pričakujemo tudi od številnih drugih proizvajalcev. Pri Tehniku bomo vsekakor budno spremljali, kaj nam bodo proizvajalci na letošnjem sejmu IFA predstavili.

Viri: NextPowerUp, Weibo

Foto: Huawei

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
25. avgust 2016
3131
25. avgust 2016
Huawei naj bi v kratkem predstavil mobitel za ženske