Huaweijev naslednji paradni mobitel bo očitno vrhunski

Tehnik 3. maj 2016
/PublishingImages/huawei-mate9-ugibanja-hero.jpg

Na spletu so se pojavile zelo konkretne informacije o Huaweijevem naslednjem paradnem mobitelu, ki se bo imenoval Mate 9.

Mate 9 bo, sodeč po novih informacijah, vrhunski. Imel naj bi vgrajen izjemno hiter procesor Kirin 960. Tega procesorja trenutno nima še nobena naprava. Po procesorski moči se bo torej Mate 9 lahko postavil ob bok ostalim paradnim mobitelom na trgu. Nove informacije tudi pravijo, da bi Mate 9 lahko imel zadaj vgrajeni dve 20 MP kameri. Očitno Mate 9 ne bo samo izjemno hiter, ampak bo znal zajemati tudi zelo kakovostne fotografije in videe.

 

Žal trenutno še ni znano kako velik zaslon bo imel Mate 9. Je pa za pričakovati, da bo med večjimi. Predhodnika tega mobitela, Mate7 in Mate 8 (na slikah), imata namreč kar 6-palčni zaslon in po vsej verjetnosti bo približno tako velikega imel tudi Mate 9. Ja, Huaweijev prihajajoči mobitel verjetno ne bo primeren za tiste z majhnimi dlanmi.

Za zdaj še ne vemo, kdaj bo Mate 9 uradno predstavljen. Verjetno nekaj mesecev še ne bo. Prav tako ni znano, kakšna bo cena tega mobitela. Več o času predstavitve in ceni bo znanega v prihodnjih tednih.

Vir: gizmochina.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. maj 2016
2958
3. maj 2016
Huaweijev naslednji paradni mobitel bo očitno vrhunski