Igričarji pozor, prišel je Angry Birds 2!

Tehnik 4. avgust 2015
/PublishingImages/angry-birds-2-hero.jpg

Prva igra Angry Birds je na mobilnih napravah doživela izjemen uspeh. Le malo mobilnih iger je med uporabniki povzročilo takšno evforijo kot ona. Zaradi njenega izjemnega uspeha so nam razvijalci kmalu po njenem prihodu začeli ponujati nove in nove izpeljanke (Angry Birds Rio, Angry Birds Seasons …), ki so bile med uporabniki prav tako dobro sprejete. In sedaj, dobrih pet let po izidu prvenca, so nam ponudili tudi prvo pravo nadaljevanje. Dame in gospodje, tu je Angry Birds 2.

 

Igro Angry Birds 2 smo na Tehniku že preizkusili. Naše mnenje? Odlična je! Če ste preigrali prejšnje Angry Birdse po dolgem in počez, smo prepričani, da bo tudi vam všeč. V osnovi je Angry Birds 2 sicer še vedno enaka predhodnim Angry Birdsom – z metanjem ptičev moramo uničiti zelene prašiče, a prinaša ravno toliko novih elementov, da je vredna dvojke v imenu. Krasi jo nekoliko naprednejša grafika, ki je sicer še vedno risankasta, prinaša nam nekoliko daljše stopnje, prinaša nam možnost izbire, katerega od ptičev, ki jih imamo na voljo, bomo vrgli najprej ... Novosti je torej kar nekaj.

Igra Angry Birds 2 je na voljo na obeh največjih mobilnih operacijskih sistemih – na Androidu in iOS-u. Uporabniki si jo seveda lahko, tako kot že predhodne Jezne Ptiče, snamemo brezplačno.

Vira: play.google.com, itunes.apple.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
4. avgust 2015
2616
6. avgust 2015
Igričarji pozor, prišel je Angry Birds 2!
Android, iOS