Izjemne ideje za iOS 9

Tehnik 2. december 2014
/PublishingImages/ideje-ios9-hero.jpg

Čeprav še ni minilo veliko časa od razpoložljivosti iOS-a 8, se je na spletu že začela razvijati debata o deveti generaciji Applovega mobilnega operacijskega sistema. Kaj vse nam bo prinesla, je trenutno še stvar ugibanj. Upajmo, da bomo v njej ugledali tudi katerega izmed predlogov sprememb oziroma izboljšanj, ki jih je v svojem novem videu predstavil 18-letni računalniški zanesenjak Ralph Theodory.

 

Ralph je v videu podal precej obširen spisek predlogov. Želi si, da bi nas tajnica Siri v primeru, ko našega ukaza ne bi razumela, prosila, da ji ga še enkrat povemo s črkovanjem. Zanimiva je tudi ideja, da bi nam znal iOS 9 predlagati skladbe glede na okolje, v katerem se nahajamo. Tako bi nam za božič predlagal drugačne skladbe kot na nek sončen julijski dan. Ralph pa med drugim predlaga tudi možnost preklapljanja med tremi različnimi pogledi na aplikacije na namizju, zamenjavo barvnih tonov na zaslonu, ko napravo uporabljamo ponoči oziroma ob slabši svetlobi, spreminjanje barv uporabniškega vmesnika ter uvedbo virtualnih gumbov na zaslonu. Za boljšo predstavo predlagamo, da si poženete video.

Koliko od Ralphovih predlogov bo izvedenih v praksi, bomo izvedeli enkrat v sredini prihodnjega leta, ko naj bi iOS 9 ugledal luč sveta.

Vir: phonearena.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
2. december 2014
2300
4. december 2014
Izjemne ideje za iOS 9
iOS