Je to Galaxy S7 edge?

Tehnik 10. februar 2016
/PublishingImages/je-to-galaxy-s7-edge-hero.jpg

Še ena novica za navdušence nad Samsungovimi napravami. Na spletu sta se pojavili dve sliki, na katerih naj bi bil nihče drug kot Galaxy S7 edge. Ogledate si ju lahko tukaj (na slikah v tej novici je Galaxy S6 edge).

Je pa precejšnje vprašanje, ali je na omenjenih dveh slikah res končni Galaxy S7 edge. Precej verjetno je, da je na njima preizkusna različica Galaxyja S7 edge. Zakaj? Zadnja stran pri mobitelu na slikah je namreč plastična, zadek pri končnem Galaxyju S7 edge pa naj bi bil po neuradnih informacijah iz stekla, tako kot je pri Galaxyju S6 edge.

Možno je tudi, da bo končni Galaxy S7 edge vizualno še v čem drugačen od tega modela na obeh slikah in ne samo po zadku. Bomo videli. Prepričani pa smo že sedaj, da končni mobitel estetsko ne bo razočaral. Galaxy S6 edge je estetsko vrhunski in prepričani smo, da bo tudi njegov naslednik.

 

Na uradno predstavitev Galaxyja S7 edge in pa njegovega brata Galaxyja S7 nam sicer ne bo potrebno več prav dolgo čakati. Kot smo že omenili, bosta oba mobitela predstavljena 21. februarja na posebnem predstavitvenem dogodku. O tem dogodku bomo na Tehniku seveda poročali. Poleg tega bomo na Tehniku oba mobitela verjetno enkrat v prihodnosti predstavili tudi v Testu na dlani.

Vir: redmondpie.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
10. februar 2016
2847
10. februar 2016
Je to Galaxy S7 edge?