Letošnje poletje je posebno! Kako se sprostiti in hkrati nič zamuditi?

Tehnik 7. julij 2020 Čas branja članka: 7 min
/PublishingImages/poletje-MT-pirnat-jul20-hero.jpg

Letošnje poletje, ali lahko rečemo kar celotno leto 2020, je zares nekaj posebnega. Še nekaj mesecev nazaj nismo vedeli, ali se bomo lahko odpravili na tako težko pričakovane počitnice ali ne. In zadeve so se obrnile v pravo smer! Trenutno so tako vse misli usmerjene v iskanje primerne dopustniške destinacije. Najbrž izbiramo malce drugačne kot ponavadi, a to je dobro – le s spremembami lahko širimo svoja obzorja. A nekaj naj se ne spremeni – kjerkoli že boste dopustovali letos, naj vas spremlja vaš zvesti pomočnik, Moj Telekom, ki vam omogoča urejanje pomembnih zadev na daljavo.

Z Mojim Telekomom po spletu brskajte brez skrbi

Lahko rečemo le to, da je bilo letošnje leto polno nepredvidljivih dogodkov in hitrih sprememb. Zato je bilo dobro, da smo bili vedno na tekočem z dogajanjem, saj smo za vse te novosti pogosto izvedeli nenadno in morali hitro ukrepati, da smo lahko ohranili svojo dnevno rutino. In tudi na dopustu je letos zelo priporočljivo, da ves čas spremljamo dogajanje. Za to pa potrebujemo zadostno količino podatkov, ki nam bodo omogočali, da nam bodo spletne vsebine vedno na voljo. In prav to nam bo z enostavnim upravljanjem omogočil Moj Telekom. Sproti pa lahko preverjajte tudi porabo in imate stroške popolnoma pod nadzorom.

Ste vedeli, da otroku lahko kar na daljavo napolnite račun?

Če se vaš otrok odpravi na počitnice in vas ni tam, da bi ves čas bdeli nad njegovo porabo mobilnih podatkov in gigabajtov, si lahko oddahnete. Kar na daljavo poskrbite, da mu ne bo zmanjkalo podatkov za brskanje po spletu in da vas bo lahko tudi kadarkoli poklical. Tukaj sta izredno dobrodošli dve storitvi Telekoma Slovenije, ki ju lahko urejate prek Mojega TelekomaPolnitev Mobi in Delim GB. Več o storitvah v nadaljevanju.

Naj imajo med poletnimi počitnicami otroci dovolj podatkov, da pokličejo prijatelje ali domov

Starši se za svoje otroke najpogosteje odločijo za predplačniške pakete Mobi, ki jih lahko enostavno napolnijo kar v Mojem Telekomu in pri tem tudi nadzorujejo porabo. Kar pomislite, kako bo vaš otrok vesel, ko bo dobil obvestilo, da ga na mobitelu čakajo nove količine za klice in sporočila, ki mu bodo omogočile dodatne ure zabave in klepetov s prijatelji med poletnimi počitnicami. Če pa bo kje na počitnicah in se boste pogrešali, prav tako ne bo nevarnosti, da vas zaradi pomanjkanja podatkov ne bi mogel poklicati. Za vsak račun Mobi si lahko uredite dostop v Mojem Telekomu in imate pregled nad stanjem ter količinami tudi vi.

Samo da ne bo zmanjkalo gigabajtov!

 

 

Zlasti med poletnimi počitnicami je tudi več možnosti, da bo vašim najbližjim – še posebej mladostnikom – hitro zmanjkalo gigabajtov za brskanje po spletu. Saj veste, kako je to danes – mobilne aplikacije za klepetanje in razna družbena omrežja so zelo priljubljeni, in če mladostnik ne more dostopati do njih, se počuti odrinjenega od dogajanja. Sicer pa gigabajtov lahko zmanjka tudi prijatelju, bratu, sestri, mami, očetu … In takrat lahko vi priskočite na pomoč in jim s podarjenimi gigabajti polepšate dan. Med drugim to lahko storite enostavno prek Mojega Telekoma. Več o storitvi Delim GB.

Z enim klikom si uredite mobilni zakup za tujino

 

Če se na počitnice odpravljate v tujino, vam toplo priporočamo, da vklopite dodatne zakupe, da konec dopusta ne boste obžalovali dodatnih – in popolnoma nepotrebnih – stroškov. Priskrbite si zakupe za tujino, ki jih je prav tako zelo enostavno mogoče vključiti v Mojem Telekomu. Ponovno – skoraj nič dela, le en klik, in skrbi bodo odveč. Preverite, katere zakupe za tujino vam omogoča Telekom Slovenije.

Komu in kje je na voljo Moj Telekom?

Uporabniki storitev Telekoma Slovenije in s tem uporabniki Mojega Telekoma imate podatke o tem, koliko interneta imate na voljo v tujini, lahko vedno na dlani. Če v Moj Telekom še niste registrirani, to hitro in enostavno lahko storite tukaj.

 

Moj Telekom je dostopen na računalniku, prav tako pa na vašem mobitelu in tablici, zato, še zlasti pred odhodom na dopust v tujino, priporočamo, da si naložite mobilno aplikacijo (Android; iOS) Moj Telekom. Tako boste imeli ne glede na to, ali boste na plaži, v lokalu sredi mesta, v hotelu, kampu ali kjerkoli drugje, vedno na voljo podatek, koliko brskanja po spletu si lahko privoščite brez dodatnih stroškov.

Za še večje udobje si na mobitel namestite pripomoček oziroma widget Moj Telekom

Aplikacija pa vključuje tudi pripomoček oziroma widget, ki omogoča še hitrejši pregled nad količinami, ki jih vsebuje vaš paket. Preprosto izberete, katero količino bi še posebej radi spremljali na svojem mobilnem zaslonu (klici, SMS-sporočila ali prenos podatkov), in informacijo imate tako na dosegu takoj, ko odklenete zaslon telefona.

 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
7. julij 2020
5246
7. julij 2020
Letošnje poletje je posebno! Kako se sprostiti in hkrati nič zamuditi?