Kateri je boljši, Google Assistant ali Siri?

Tehnik 25. oktober 2016
/PublishingImages/siri-goog-hero.jpg

Dobro znani uporabnik YouTuba, Marques Brownlee, je naredil zanimivo primerjavo. Primerjal je digitalnega pomočnika Google Assistant z digitalno pomočnico Siri. Gre za dva trenutno najboljša digitalna pomočnika. A kateri je boljši?


 

Poglejmo, kaj je Marques v svoji primerjavi ugotovil. Ugotovil je, da Google Assistant odgovore bere pogosteje kot Siri, ki uporabniku informacije pogosto samo prikaže na zaslonu (a velikokrat lepše kot Google Assistant). Ugotovil je tudi, da imamo z Google Assistantom bolj naraven pogovor in da je Google Assistant nekoliko bolj sposoben od Siri.

Če potegnemo črto, lahko rečemo, da je Google Assistant ta hip boljši od Siri. Vseeno pa slednja še zdaleč ni za v koš in zagotovo bo s časom še precej boljša.

Če vas mobilne naprave in zabavna elektronika navdušujejo, vam vsekakor priporočamo, da se naročite na YouTube kanal Marquesa Brownleeja, kateri ima že skoraj 3,9 milijona naročnikov. Marques na tem kanalu redno predstavlja nove mobitele, govori o mobilnih operacijskih sistemih in še čem.

Foto: Google

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
25. oktober 2016
3210
25. oktober 2016
Kateri je boljši, Google Assistant ali Siri?