LG bi nam lahko v kratkem pokazal novo kamero ali očala

Tehnik 5. februar 2016
/PublishingImages/lg-nova-kamera-ocala-hero.jpg

Evan Blass (gre za zelo znanega twitteraša, ki redno razkriva informacije o prihajajočih mobilnih napravah) je objavil zelo kratek tvit »LG 360 VR«, s katerim je namignil, da nam bo LG ponudil neko novo VR napravo. Katero, ni znano.

Predvidevamo, da nam bo LG ponudil ali novo kamero, ki je sposobna snemati 360-stopinjske posnetke, ali pa nova očala za prikazovanje navidezne resničnosti. Kakšnih konkretnih podatkov o tej LG-jevi skrivnostni napravi nimamo.

LG se je s področjem navidezne resničnosti sicer v preteklosti že srečal. Morda se spomnite, da je južnokorejski gigant v začetku lanskega leta že ponudil neka svoja očala za prikazovanje navidezne resničnosti, ki jih je možno uporabljati samo v kombinaciji z mobitelom G3 (vidite jih na slikah). Prav možno je, da nam LG sedaj pripravlja še ena podobna očala, le da se bo ta dalo uporabljati v kombinaciji s prihajajočim mobitelom G5. Bomo videli. Verjamemo, da bo zelo kmalu o vsem skupaj več jasnega.

 

Ni za izključiti, da nam bo LG svojo novo VR napravo pokazal že 21. februarja. Na ta dan nam bo namreč predstavil mobitel G5 in ne bomo presenečeni, če nam bo hkrati tudi to napravo.

Vira: twitter.com/evleaks, facebook.com/LGMobile

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
5. februar 2016
2843
5. februar 2016
LG bi nam lahko v kratkem pokazal novo kamero ali očala