LG-jev nov paradni mobitel, G4 Pro, bo imel zadaj kar dve kameri

Tehnik 1. september 2015
/PublishingImages/lg-g4-pro-kamera-hero.jpg

LG že s polno paro razvija svoj naslednji paradni mobitel, o katerem počasi, a zanesljivo dobivamo vedno več informacij. Ravnokar smo izvedeli zanimivo vest v zvezi z mobitelovimi fotografskimi sposobnostmi. Dobili pa smo tudi nove potrditve glede zaslona.

G4 Pro, kakor naj bi se ta LG-jev naslednji paradni mobitel imenoval, bo očitno prinesel še boljšo fotografsko izkušnjo kot njegov predhodnik G4 (na slikah), ki zna izdelovati vrhunske slike in videe. Informacije na spletu pravijo, da bo imel na zadnji strani, podobno kot HTC-jev spomladi predstavljeni One M9+, vgrajeni kar dve kameri. Kakšne zadolžitve bo imela ena in druga, ni znano, pričakujemo pa lahko, da bosta skupaj izdelali še bolj kakovostne videe in slike kot tista pri G4.

 

Mobitel G4 Pro pa ne bo poseben samo na področju snemanja. Vse več in več je informacij, ki govorijo, da bo tudi njegov zaslon nekoliko poseben. Govori se, da bo ta izjemno velik, in sicer naj bi imel kar 5,8-palčno (14,7-centimetrsko) diagonalo. Njegova diagonala naj bi bila torej za 0,3 palca večja, kot jo ima zaslon pri modelu G4. Ločljivost zaslona pri novincu naj bi znašala 1.440 x 2.560 slikovnih točk (506 slikovnih točk na palec). Od ločljivosti 4K, ki vse bolj trka na vrata, torej ne bo nič. Bo pa tudi omenjena še vedno več kot dovolj dobra, da bo slika ostra.

Natančnega datuma prihoda mobitela G4 Pro na trg nimamo. Lahko pa novinca pričakujemo še pred koncem letošnjega leta.

Vir: mobileburn.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
1. september 2015
2653
4. september 2015
LG-jev nov paradni mobitel, G4 Pro, bo imel zadaj kar dve kameri
Android