LG-jev pametni mobitel s preklopno obliko Wine Smart prihaja v Evropo

Tehnik 6. avgust 2015
/PublishingImages/lgwine-smart-hero.jpg

Iščete soliden pametni mobitel s preklopno obliko? Kmalu ga boste lahko kupili. LG je na svoji spletni strani ravnokar najavil začetek globalne prodaje mobitela Wine Smart, ki je prav takšen - ima preklopno obliko, Android in solidne strojne specifikacije. LG je ta mobitel sicer nedavno že spustil v prodajo na domačem južnokorejskem trgu (tam je poznan pod imenom Gentle).

 

Mobitel Wine Smart prihaja na globalni trg, med drugim seveda tudi v Evropo, še v tem mesecu. Kupcem bo oziroma je na voljo v dveh barvah, in sicer v vinsko rdeči ter modri. Njegova cena se bo od države do države razlikovala.

In kaj Wine Smart sploh prinaša? Opremljen je z najnovejšo 5.1.1 različico Androida. Slednja ima zaradi manjšega zaslona sicer nekoliko prilagojen uporabniški vmesnik pri tem mobitelu, a se jo da še vedno brez težav upravljati. Strojna oprema pri Wine-u Smart ni vrhunska, a tudi slaba ni. LG je vanj vgradil zelo solidno zmogljiv 1,1-GHz 4-jedrni procesor, kateremu je pri poganjanju aplikacij v pomoč 1 GB RAM pomnilnika. Slika se prikazuje na 3,2-palčnem (8,1-centimetrskem) zaslonu z ločljivostjo 320 x 480 slikovnih točk (180 slikovnih točk na palec), ki je občutljiv tudi na dotik. Od kamer ni za pričakovati veliko. Zadnja ima 3 MP, sprednja pa je VGA. Mobitel ima tudi 4 GB internega spomina, baterijo s kapaciteto 1.700 mAh ter podporo za hitra omrežja LTE/4G.

Vir: lgnewsroom.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
6. avgust 2015
2621
23. september 2015
LG-jev pametni mobitel s preklopno obliko Wine Smart prihaja v Evropo
Android