LG na sejmu CES z ukrivljenim mobitelom G Flex 2

Tehnik 3. december 2014
/PublishingImages/lg-g-flex-2-napovedi-hero.jpg

Zdi se, da uporabniki nad mobiteli z ukrivljenimi zasloni niso pretirano navdušeni. Samsungov Galaxy Round, ki je v lanskem letu oral ledino, je namreč že skoraj pozabljen. Tudi o LG G Flexu (na slikah) se ne sliši več prav dosti. No, LG-ju se, kot vse kaže, še vedno zdi smiselno razvijati tovrstne mobitele. Na prihajajočem sejmu CES, ki se bo odvijal od 6. do 9. januarja v Las Vegasu, naj bi namreč predstavil naslednika G Flexa.

 

Informacij v zvezi z novim G Flexom 2 je ta hip bolj malo. Govori se, da bo imel njegov zaslon višjo ločljivost kot zaslon pri njegovemu predhodniku. Pričakujemo lahko, da bo ta znašala 1.080 x 1.920 slikovnih točk, ne bomo pa imeli nič proti, če bo še kaj višja. Omenja se tudi, da bo imel nekoliko manjše dimenzije. Verjetno dobra poteza LG-ja, saj je G Flex zares ogromen. Večji je tako od iPhona 6 Plus kot tudi Galaxyja Note 4.

O predstavitvi G Flexa 2 bomo na Tehniku seveda podrobneje poročali. Novinca bomo tudi preizkusili in ga predstavili v Testu na dlani, tako kot smo njegovega predhodnika.

Vir: androidauthority.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. december 2014
2301
5. december 2014
LG na sejmu CES z ukrivljenim mobitelom G Flex 2
Android