LG naj bi konkuriral Samsungu in njegovemu Galaxyju Note 4

Tehnik 18. marec 2015
/PublishingImages/lg-g4-note-hero.jpg

Na trgu lahko ta hip najdemo kar nekaj zanimivih tabličnih mobitelov. Za tiste, ki prisegajo na Android, je na voljo na primer Galaxy Note 4, ki se ponaša z vrhunsko strojno in programsko opremo. Na voljo je tudi Applov iPhone 6 Plus, ki ima prav tako vrhunsko opremo. Ponudba tovrstnih naprav pa bo kmalu postala še bolj pestra. Na splet so zašle informacije, da naj bi zmogljiv tablični mobitel ponudil tudi LG. Šlo naj bi za povečano različico mobitela G4, poimenovano G4 Note (na slikah G3). O njenih specifikacijah imamo že nekaj informacij. Te so žal neuradne, zato jih je dobro jemati z nekaj rezerve.

 

G4 Note naj bi imel vgrajen gigantski, 5,8-palčni (14,7-centimetrski) zaslon z izjemno visoko 3K-ločljivostjo. Zaslon naj bi imel tako kar prek 600 slikovnih točk na palec. Govori se tudi, da naj bi bil sposoben brati prstne odtise.

Pod ohišjem naj bi se nahajala baterija s kapaciteto 3.000 mAh, ki se je ne bo dalo zamenjati. Upajmo, da bo ta baterija dovolj velika, da bo kos omenjenemu zaslonu in ostali strojni opremi. Res bi bilo zelo nerodno, če bi morali uporabniki vsakodnevno posegati po polnilcu še pred večerom. G4 Note naj bi imel priloženo tudi pisalo. Pripomoček, ki ga bodo tisti, ki si radi delajo razne zapiske, zelo cenili. Vse našteto v zvezi s tem tabličnim mobitelom se sliši precej obetavno. Upajmo, da nas naslednje informacije o njem ne bodo razočarale.

Vira: androidinfo.net, lgnewsroom.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
18. marec 2015
2432
20. marec 2015
LG naj bi konkuriral Samsungu in njegovemu Galaxyju Note 4
Android