LG po pravokotni pripravil še okroglo pametno uro

Tehnik 28. avgust 2014
/PublishingImages/LG-G-Watch-hero.jpg

LG je junija letos poslal na prodajne police precej zanimivo pametno uro G Watch (na sliki). Kot vse kaže, pa to ne bo edina njegova pametna ura v letošnjem letu. V javnost je namreč spustil nov videonapovednik, s katerim najavlja prihod še ene. V njem med drugim razkriva, da bomo njeno premierno predstavitev ugledali že v kratkem, in sicer na prihajajočem sejmu IFA, ki se bo odvijal od 5. do 10. septembra v Berlinu.

 

LG v videonapovedniku ne prikazuje kakšnih podrobnejših tehničnih lastnosti svoje nove ure. Je pa nekoliko bolj radodaren pri razkazovanju njenega izgleda. Če proti koncu videa pritisnemo na pavzo pravi trenutek, se nam namreč pokaže v vsej svoji lepoti. Kar nam pri njej najbolj pade v oči, je oblika. Za razliko od G Watcha ta ni pravokotna, temveč okrogla. Opazimo pa lahko tudi, da je odeta v elegantno sivo ohišje, na katerem se ob strani nahaja gumb, kakršnega smo vajeni pri klasičnih urah.

 

Kot vse kaže, bo letošnje leto, kar zadeva pametne ure, precej zanimivo. Eno LG-jevo uro smo že dobili, drugo še bomo. V juniju smo dobili Samsungovo Gear Live. Druščini se bo v prihodnjih tednih pridružil tudi Moto 360, ki ima, tako kot prihajajoča LG-jeva novinka, okroglo obliko. Ob koncu letošnjega leta pa naj bi svojo ponudil še Apple. Zdi se, da javnost še posebej veliko pričakuje prav od njegove ure. Če vas zanima, kaj lahko od nje pričakujemo, si oglejte enega izmed naših prejšnjih člankov.

Vira: youtube.com, lgnewsroom.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
28. avgust 2014
2175
29. avgust 2014
LG po pravokotni pripravil še okroglo pametno uro
Android