LG že predstavil uradni ovitek za mobitel G5

Tehnik 12. februar 2016
/PublishingImages/LG-G5-ovitek-hero.jpg

Čeprav mobitel G5 še ni bil predstavljen (predstavljen bo 21. februarja), je LG na svoji spletni strani že predstavil uradni ovitek za ta mobitel. Žal slike tega novega ovitka, ki je poimenovan kot Quick Cover, ne razkrivajo dejanskega izgleda mobitela G5.

Ravnokar predstavljeni uradni ovitek za G5 se lahko pohvali z atraktivnim dizajnom v obliki knjige, obenem pa tudi z dobro zaščitno funkcijo, saj je v kotih še posebej kompakten. Mobiteli ob padcih na tla najpogosteje padejo na enega izmed kotov, tako da je izredno pomembno, da so ti dobro zaščiteni.

 

LG-jev novi ovitek Quick Cover bo uporabnikom omogočal, da se bodo na klice oglašali ne da bi ovitek sploh odprli. Samo podrsati bodo morali s prstom po mreži na sprednji strani ovitka in že se bodo lahko javili na klice. Na podoben način bodo lahko upravljali tudi alarme. Novi Quick Cover ima na svoji sprednji strani tudi luknjo, v kateri se bodo takrat, ko uporabniki mobitela G5 ne bodo uporabljali, nenehno izpisovale določene informacije, npr. točen čas in datum.

Kakšno ceno bo imel Quick Cover za G5, iz LG-ja niso sporočili. So pa napovedali, da si bo ovitek možno od blizu pogledati na letošnjem kongresu Mobile World Congress, ki bo potekal od 22. do 25. februarja v Barceloni.

Vir: lgnewsroom.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
12. februar 2016
2851
12. februar 2016
LG že predstavil uradni ovitek za mobitel G5