Legendarna igra Carmageddon je na Androidu sedaj na voljo brezplačno

Tehnik 10. oktober 2016
/PublishingImages/carmageddon-andr-hero.jpg

Igričarji zagotovo zelo dobro poznate kontroverzno dirkaško video igro Carmageddon, ki je luč sveta ugledala leta 1997. Ta igra je bila sprva na voljo samo na osebnih računalnikih, že nekaj let pa je na voljo tudi na pametnih mobitelih in na tablicah. Žal je bila za uporabnike Androida doslej v glavnem plačljiva (tu in tam je bila za kratek čas promocijsko brezplačna), se je pa to ravnokar spremenilo.

 

Razvijalci so se odločili, da igro Carmageddon sedaj na Androidu ponudijo brezplačno. No, skoraj brezplačno, saj vam bo igra še vedno lahko pobrala nekaj denarja, če boste v njej opravljali nakupe. A nakupi niso nujni – vsaj v času našega preizkušanja te dirkaške igre niso bili.

 

Če bi se radi zapodili po progah legendarne igre Carmageddon, odhitite v trgovino Google Play in si igro namestite na mobilno napravo. Igranje bo marsikomu zagotovo zbudilo nekaj nostalgije. Mlajši boste nad igro verjetno nekoliko manj navdušeni, saj grafika res ni na takšnem nivoju, kot je pri sodobnih igrah. Je pa igralnost vseeno precej dobra.

Vir: Stainless Games Ltd.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
10. oktober 2016
3188
10. oktober 2016
Legendarna igra Carmageddon je na Androidu sedaj na voljo brezplačno