Liki Mikija Mustra sedaj napovedujejo vreme

Tehnik 2. junij 2015
/PublishingImages/miki-weather-home.jpg

Tisti, ki smo odraščali ob stripovskih dogodivščinah Zvitorepca, Trdonje in Lakotnika, vemo, kako nostalgično in prijetno jih je brati tudi s svojimi otroci. Avtor Miki Muster je s temi junaki ustvaril resnično zimzelene karakterje, ki se smejijo zobu časa in so še danes del zbirke današnje mladine in njihovih staršev.

 

Prav take nostalgike in otroke bo razveselila novica o novi aplikaciji podjetja, ki vam prikaže vreme skozi različne vremenske avanture teh likov. Na primer, danes je v Ljubljani delno oblačno in ob kliku na vremensko napoved se v video animaciji prikaže Lakotnik, ki uživa na travi ob pikniku, potem pa na hitro pospravi jedi in odejo, ker se oblači. Nato vas zanima vreme v soboto, kliknete nanjo in prikaže se Lakotnik, ki vrti časovni stroj, nato pa odkoraka s surfom na plažo, kjer kar začutimo poletje ob sliki morja, palm in sonca. Pa poglejmo še v Koper: danes piha, Zvitorepec spušča zmaja na veter in ga veter skupaj z njim odpihne. Je pa danes sončno na Sardiniji v Cagliariju in Lakotnik gre na plažo. Zelo simpatično.

Aplikacija je na voljo za naprave Android in iOS in vam ponuja 5-dnevno vremensko napoved za poljubne kraje po vsem svetu, animirano napoved z našimi simpatičnimi junaki, zabavo za otroke in možnost deljenja aplikacije z ostalimi. Aplikacijo si lahko naložite brezplačno iz trgovin Google Play in App Store.

Viri: weather-mikimuster.com, itunes.apple.com, play.google.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
2. junij 2015
2534
5. junij 2015
Liki Mikija Mustra sedaj napovedujejo vreme
Android, iOS