Meerkat prišel na Google Play

Tehnik 5. maj 2015
/PublishingImages/meerkat-android-beta-hero.jpg

Ena izmed aplikacij, ki je v zadnjem obdobju najbolj na udaru medijev in (Applovih) uporabnikov, je Meerkat. Gre za aplikacijo, ki nam omogoča, da prek kamere na mobilni napravi prenašamo dogajanje v svoji okolici v živo. Aplikacijo je bilo možno še do nedavnega uporabljati le na operacijskem sistemu iOS, sedaj pa jo je možno okusiti tudi na največjem mobilnem operacijskem sistemu.

 

Pred kratkim smo na Tehniku že poročali, da je Meerkat v beta različici možno preizkusiti na Androidu. Takrat je bilo možno do njega priti le prek registracije na tej spletni strani. Sedaj registracija ni več potrebna, saj je beta različica ravnokar prispela tudi na tržnico Google Play. Še preden si jo namestite, naj vas opozorimo, da boste za njeno uporabo potrebovali Twitter račun. Močno upamo, da bo Meerkat v prihodnje deloval tudi izven okvirjev Twitterja.

Uporabniki iOS-a so Meerkat dobro sprejeli, uporabniki Androida pa, sodeč po njihovih prvih ocenah na tržnici Google Play, precej slabo. Slednji so mu namreč v času pisanja tega članka namenili samo oceno 2,7 od 5. Po eni strani upravičeno, saj je beta različica aplikacije še precej hroščata. Verjamemo, da bodo vse napake in nestabilnosti v končni različici odpravljene.

Vira: play.google.com, twitter.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
5. maj 2015
2494
8. maj 2015
Meerkat prišel na Google Play
Android, iOS