Microsoft na sejmu IFA brez mobitelov, jih bo pa kmalu za tem predstavil kar pet

Tehnik 16. julij 2015
/PublishingImages/microsoft-na-ifa-brez-hero.jpg

Na letošnjem berlinskem sejmu IFA, ki se bo odvijal od 4. do. 9. septembra, lahko pričakujemo kup takšnih in drugačnih novitet. Tudi iz Microsoftove strani jih lahko pričakujemo nekaj. Kot poroča spletna stran Mobileburn, bo ameriški gigant predstavil nekaj novih tablic, govoril pa bo tudi o svojem prihajajočem operacijskem sistemu Windows 10, med drugim tudi o različici tega operacijskega sistema za mobilne naprave. Žal pa nam na sejmu ne bo predstavil nobenega pametnega mobitela. Tisti, ki so na njem pričakovali vrhunski Lumiji 940 in 940 XL (na slikah Lumia 930), se bodo očitno morali obrisati pod nosom.

 

Vseeno pa ni razloga, da bi bili preveč razočarani nad Microsoftovo odločitvijo, da novih pametnih mobitelov na sejmu IFA ne predstavi. Omenjena spletna stran namreč pravi, da bo imel ameriški gigant le nekaj dni po koncu sejma, 24. septembra, v ZDA predstavitveni dogodek, na katerem nam bo predstavil kar pet novih pametnih mobitelov.

Znano je, da bosta med peterico tudi prej omenjeni Lumiji 940 in 940 XL. Več o njima si lahko preberete v enem izmed naših prejšnjih prispevkov. Informacij o preostalih treh mobitelih ta hip še nimamo. Lahko pa pričakujemo, da bo šlo za takšne iz srednjega in spodnjega kakovostnega razreda.

Vir: mobileburn.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
16. julij 2015
2588
21. julij 2015
Microsoft na sejmu IFA brez mobitelov, jih bo pa kmalu za tem predstavil kar pet
Windows Phone 8