Microsoft ponudil nov igralni plošček, prihajajo še drugi

Tehnik 24. marec 2017
/PublishingImages/ploscek-h.jpg

Microsoft je najavil novo serijo igralnih ploščkov Xbox Wireless Controllers, ki je poimenovana kot Tech Series. Ameriški gigant je obenem predstavil prvi igralni plošček, ki spada v to novo serijo, poimenovan Recon Tech Special Edition.

Recon Tech Special Edition je, kar zadeva zunanjost, precej atraktiven igralni plošček. Kot lahko vidite, je odet v črno-temno in sivo-zlato barvno kombinacijo. Poleg tega se ponaša tudi z dobrim oprijemom, saj ima na zadnjem delu gumo. Ostale lastnosti ploščka so sicer enake tistim, ki jih ima osnovni plošček za Xbox One.

 

Igralni plošček Recon Tech Special Edition bo v trgovinah vsak čas. Kupci v ZDA bodo morali za tega novinca odšteti približno 70 dolarjev (to je približno 65 evrov).

Microsoft bo sicer ob koncu letošnjega leta predstavil precej bolj odmevno novost – novo igralno konzolo, ki je trenutno poznana pod imenom Project Scorpio. Ta bo nudila izjemno strojno moč ter možnost igranja iger v ločljivosti 4K. Zanimivo bo videti, kako uspešna bo Project Scorpio v primerjavi s Sonyjevo paradno konzolo PS4 Pro.

Vir: news.xbox.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. marec 2017
3383
24. marec 2017
Microsoft ponudil nov igralni plošček, prihajajo še drugi