Mlada hrvaška ekipa na trg z inovativno vtičnico u:Plug

Tehnik 17. junij 2015
/PublishingImages/uplug-hero.jpg

Zdi se, da so mladi danes bolj inovativni kot kadarkoli prej. Na spletu, še posebej pa na spletni strani za množično financiranje KickStarter, lahko danes najdemo ogromno njihovih inovativnih izdelkov in prepričani smo, da jih bomo tudi v prihodnje. Inovativne izdelke izdelujejo tudi mladci iz področja bivše Jugoslavije. Enega takšnih je izdelala sedmerica iz Hrvaške. Na trg so poslali zelo priročno stensko vtičnico u:Plug, ki ponuja več kot druge tovrstne vtičnice.

 

Vtičnica u:Plug uporabnikom omogoča, da v njo poleg naprav s klasičnim vtičem (radio, pomivalni stroj ...) priklopijo tudi do dve svoji mobilni napravi in s tem polnijo njuni bateriji. Polnjenje mobilnih naprav poteka preko dveh njenih USB vhodov, ki se nahajata na desni strani.

Vtičnica ima na zgornji strani posebno režo, v katero lahko v času polnjenja uporabniki odložijo svojo mobilno napravo. Zelo uporabna stvar! Sodeč po slikah je sicer ta reža velika samo za eno mobilno napravo, tako da je potrebno v primeru hkratnega polnjenja dveh naprav eno odložiti drugam. Pri vtičnici velja omeniti tudi dve LED lučki, ki se nahajata na njeni sprednji strani. Njuna naloga je, da nam z osvetlitvijo že na daleč povesta, kako polna je baterija pri naši napravi tekom polnjenja.

Vtičnico u:Plug si lahko zainteresirani že naročijo. Za eno je potrebno odšteti 29,99 €, za tri 74,99 €, za pet pa 109,99 €.

Vira: unplug.me, vidi.hr

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
17. junij 2015
2555
22. junij 2015
Mlada hrvaška ekipa na trg z inovativno vtičnico u:Plug
Android, iOS, Windows Phone 8