Mobiteli, ki jih v letu 2016 ne smete spregledati

Tehnik 19. november 2015
/PublishingImages/lg-g4-napovedi-hero.jpg

V letošnjem letu smo dobili kar nekaj fantastičnih mobitelov. Apple nam je ponudil iPhone 6s in iPhone 6s Plus. Iz Samsugove strani smo dobili zelo zmogljive in vizualno atraktivne mobitele Galaxy S6, Galaxy S6 edge in Galaxy S6 edge+. Iz LG-jeve in HTC-jeve strani pa vrhunska G4 (na slikah) in One M9. To so sicer samo nekatere fantastične naprave iz letošnjega leta. Bilo jih je še več.

 

Tudi leto 2016 nam bo prineslo cel kup izjemnih mobitelov, kateri bodo v vseh pogledih prekašali letošnje modele. Spodaj si lahko preberete, kateri so zanimivejši mobiteli, ki nam jih bodo v prihodnjem letu ponudili največji proizvajalci, in kdaj okvirno bodo ti mobiteli predvidoma v prodaji (navedeni časi se lahko še spremenijo!).

Tako kot v vseh zadnjih letih bo tudi v letu 2016 Samsung dvakrat udaril s paradnimi mobiteli. Najprej lahko pričakujemo, da nam bo v paketu ponudil dva Galaxyja S7, kasneje pa v paketu še Galaxyja Note 6 in Galaxyja S7 edge+. Prvi dvojec lahko pričakujemo v trgovinah že v februarju (in ne v aprilu, ko sta šla v prodajo Galaxy S6 in Galaxy S6 edge), drugi dvojec pa v avgustu oziroma septembru. Vse štiri naprave bodo zagotovo vrhunske.

Apple bo prihodnje leto predvidoma ponudil tri mobitele, in sicer iPhone 7, iPhone 7 Plus in še en nekoliko manjši in manj zmogljiv iPhone. Zagotovo bodo vsi trije mobiteli poželi veliko pozornosti. Tako iPhone 7, kot iPhone 7 Plus lahko pričakujemo v trgovinah enkrat v septembru, pri manjšem in manj zmogljivem iPhonu pa je vse možno. Lahko, da bo ta na prodaj nekoliko prej od obeh iPhonov 7, lahko pa da bo istočasno z njima.

Hitro vzpenjajoči se Huawei naj bi nam drugo leto ponudil naslednika zmogljivega modela P8. P9 bo predvidoma na voljo v aprilu. LG naj bi nam ponudil G5, katerega lahko pričakujemo v marcu, HTC One M10, ki naj bi bil prav tako na voljo marca, Sony pa Xperio Z6, katero pričakujemo septembra.

Točni datumi izzidov teh mobitelov so zaenkrat še predmet ugibanja. Vsekakor nas čaka pestro leto.

Vir: alphr.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
19. november 2015
2762
24. november 2015
Mobiteli, ki jih v letu 2016 ne smete spregledati
Android, iOS, Windows Phone 8