Motorola predstavila kup prenosnih novitet

Tehnik 9. september 2014
/PublishingImages/motorola-novosti-hero.jpg

Motorola, eden izmed pomembnejših proizvajalcev v svetu elektronike, je javnosti predstavila kar pet novih naprav. Dva mobitela, posebno baterijo, pametno uro in brezžične slušalke. Gre za precej zanimive izdelke, ki bi lahko z nekaterimi svojimi posrečenimi lastnostmi prepričali kar nekaj kupcev.

Moto X

 

V lanskem letu je Motorola poslala v svet zanimiv model Moto X, ki je bil med uporabniki dobro sprejet. Podjetje je sedaj predstavilo novo različico tega modela, ki nosi popolnoma enako ime, torej Moto X. Novi model je s 5,2-palčno (13,2-centimetrsko) diagonalo zaslona občutno večji od svojega predhodnika, hkrati pa tudi zmogljivejši. Za marsikoga glavna odlika njegovega predhodnika je bila v tem, da je bilo mogoče s storitvijo Moto Maker njegov izgled prilagoditi svojim željam. In novi model ni v tem nič drugačen, saj bo tudi tega mogoče preurediti. Kupci bomo tako dobili popolnoma samosvoj mobitel, ki bo lahko oblečen na primer v usnje ali les in odet v poljubne barve. Dobra lastnost novinca je tudi v tem, da je zelo enostaven za uporabo, saj lahko veliko stvari na njem postorimo samo z uporabo glasu. Začetek njegove prodaje je predviden že ta mesec. Na uradni spletni strani Motorole bo potrebno zanj odšteti 500 dolarjev, kar nanese 379 evrov.

Moto G

 

Tudi Moto G smo videli že lani. Nova različica ima vgrajen 4-jedrni procesor in nekoliko večji, 5-palčni (12,7-centimetrski) HD-zaslon. Ena boljših lastnosti tega mobitela je zagotovo cena. Ta je na Motorolini spletni strani postavljena na preračunanih 137 evrov. Če boste v prihodnjih mesecih iskali spodoben mobitel za nizko ceno, ne pozabite na tega.

Power Pack Micro

 

Power Pack Micro je resnično zanimiv izdelek. Gre za prav posebno baterijo, ki zna več stvari. Njena osnovna naloga je, da mobitelu nudi dodatno energijo, ko se njegova baterija v ohišju izprazni. To zmorejo sicer vse baterije, ki jih lahko dokupimo za mobitele, ne znajo pa se preleviti v detektiva. Z baterijo Power Pack Micro namreč lahko najdemo svoj mobitel v primeru, da ga izgubimo, če pa baterijo dodamo na obesek za ključe, nam je lahko v pomoč tudi pri iskanju ključev. Če vas je prepričala, jo lahko na Motorolini spletni strani dobite za preračunanih 30 evrov.

Moto 360

 

Proizvajalci od prihoda prvih pravih pametnih ur na trg predstavljajo predvsem takšne s pravokotno oziroma kvadratno obliko. Pri Motoroli so se odločili, da gredo v drugo smer in kupcem ponudijo okroglo. Motorolina nova okrogla ura z imenom Moto 360 ponuja več zanimivih karakteristik. Med drugim se lahko pohvali z atraktivno obliko, senzorjema za merjenje srčnega utripa in korakov ter možnostjo glasovnega upravljanja. Do nje lahko pridete že danes, in sicer vam je na spletni strani Motorole na voljo za preračunanih 190 evrov.

Moto Hint

 

Moto Hint so zanimive brezžične slušalke, s katerimi lahko na daljavo upravljamo z mobitelom in dostopamo do najrazličnejših stvari na njem. Vse to počnemo z glasovnimi ukazi. Slušalke so tako odličen pripomoček za vse tiste, ki radi počnejo več stvari hkrati. Glede na to, da so ženske še posebej znane po tej vrlini, bodo morda predvsem one posegale po tem izdelku. Slušalke bodo v prodaji konec letošnje jeseni. Na Motorolini spletni strani bodo na voljo za preračunanih 114 evrov.

Vir: motorola-blog.blogspot.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
9. september 2014
2197
11. september 2014
Motorola predstavila kup prenosnih novitet
Android