Na Android prišel Hangouts 4.0, ki prinaša kup novosti

Tehnik 13. avgust 2015
/PublishingImages/google-hangouts-4-hero.jpg

Aplikacija Hangouts, ki je namenjena komuniciranju prek mobilnih naprav, je med nami že kar nekaj časa in do danes je bilo narejenih že kar nekaj različic. Ravnokar nam je Google predstavil novo 4.0 različico za Android, ki prinaša kup uporabnih novosti. Na iOS-u je Hangouts v številko 4.0 sicer vstopila že pred časom.

 

Kaj je novega? Novi Hangouts 4.0 za Android prinaša Googlovo oblikovno filozofijo Material design. Končno! Material design smo sicer premierno videli že pred meseci na Androidu 5.0 in bil je že skrajni čas, da ga je dobil tudi Hangouts za Android. Hangouts 4.0 za Android je enostavnejši za uporabo kot predhodne različice. Vgrajen ima npr. nov gumb Compose, prek katerega je možno lažje začeti s klepeti, po novem pa lažje vnašamo tudi priponke. Hangouts 4.0 za Android je tudi hitrejši od predhodnih različic. Dostavljanje sporočil naj bi bilo občutno hitrejše. Poleg naštetih stvari pa aplikacija prinaša še nekaj drugih manjših izboljšav, kot na primer manjšo porabo baterije, ki jih bodo uporabniki prav tako veseli.

Hangouts 4.0 za Android je nekaterim uporabnikom že na voljo, ostalim pa bo v prihodnjih dnevih. Na Tehniku ga žal še nismo mogli preizkusiti, tako da vam iz prve roke še ne moremo povedati našega mnenja o njem.

Vir: googleblog.blogspot.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
13. avgust 2015
2628
19. avgust 2015
Na Android prišel Hangouts 4.0, ki prinaša kup novosti
Android