Na Facebooku lahko vidimo, kaj smo na njem počeli na današnji dan pred več leti

Tehnik 26. marec 2015
/PublishingImages/facebook-on-this-day-hero.jpg

Mark Zuckerberg in druščina svoje družbeno omrežje Facebook redno dopolnjujeta z novostmi. Te so sicer kdaj tako majhne, da jih veliko uporabnikov sploh ne zazna, občasno pa se pojavi tudi kakšna večja, ki Facebook dodobra spremeni. Spomnimo se na primer leta 2013 predstavljenega iskalnika Graph Search, ki je popolnoma spremenil način iskanja. Na bolje, seveda. Ravnokar so predstavili še eno novost, ki spada nekam vmes. Gre za funkcionalnost z imenom On This Day, ki nam na posebni strani pokaže, kaj smo na Facebooku počeli na današnji dan v preteklih letih. Če ste pogosto nostalgični, vam bo verjetno prišla zelo prav.

 

On This Day nam pokaže več stvari, ki smo jih na Facebooku počeli na današnji dan. Pokaže nam na primer slike, ki smo jih naložili, statuse, ki smo jih objavili, sklenjena prijateljstva in podobno. On This Day vidimo samo mi, naši prijatelji pa ne. Lahko pa z njimi kakšno stvar tudi delimo.

Pri Facebooku je običajno tako, da njegovih novosti ne prejmejo vsi uporabniki hkrati. V tem primeru ni nič drugače. Marsikomu funkcionalnost On This Day ta hip še ni na voljo, tudi nam na Tehniku v času pisanja tega prispevka še ni bila. Ali pri vas že deluje, lahko preverite na internetnem naslovu www.facebook.com/onthisday.

Vir: newsroom.fb.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
26. marec 2015
2445
31. marec 2015
Na Facebooku lahko vidimo, kaj smo na njem počeli na današnji dan pred več leti
Android, BlackBerry OS, iOS, Windows Phone 8