Na Kickstarterju inovativni slovenski skiro Smart Ped

Tehnik 28. oktober 2015
/PublishingImages/flykly-smart-ped-hero.jpg

Hitro vzpenjajoče se slovensko podjetje FlyKly je udarilo z novim zanimivim izdelkom, katerega je, tako kot pred dvema letoma pametno kolo Smart Wheel, za katerega je zbralo kar 700 tisoč dolarjev, postavilo tudi na spletno stran za množično financiranje KickStarter. Gre za pametni skiro Smart Ped, ki je osnovan na podobni tehnologiji kot kolo Smart Wheel. S tem novincem je podjetje na KickStarterju precej uspešno. 100.000 dolarjev, kolikor je bil zastavljen cilj, je namreč v času pisanja tega prispevka podjetje že skoraj zbralo. In to prej kot v enem tednu.

 

Uspešnost Smart Peda na KickStarterju je razumljiva. Skiro je namreč vrhunski. Je precej boljši od običajnih skirojev. Zahvaljujoč elektromotorju, ki je vgrajen v zadnje kolo, nam pri Smart Pedu ni potrebno tako močno poganjati, kot pri skirojih brez elektromotorja. Z njim tako lahko pridemo od točke A do točke B s precej manj truda. Poleg tega lahko Smart Peda povežemo s posebno mobilno aplikacijo BitRide (na voljo je za Android in iOS), ki nam ponudi različne informacije o naši vožnji ter alternativne poti. Poleg naštetega pa skiro odlikuje tudi zelo lep dizajn. Zaradi vsega naštetega ne bomo presenečeni, če bo postal pravi prodajni hit.

Cena skiroja Smart Ped na KickStarterju se prične pri 699 evrih. Nekateri kupci ga bodo predvidoma dobili že enkrat v decembru, ostali pa od februarja prihodnje leto dalje.

Vira: kickstarter.com, flykly.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
28. oktober 2015
2728
3. november 2015
Na Kickstarterju inovativni slovenski skiro Smart Ped
Android, iOS, Windows Phone 8