Na splet zašle prave slike in specifikacije mobitela LG G4?

Tehnik 15. april 2015
/PublishingImages/lg-g4-leak-hero.jpg

Ne zgodi se malokrat, da so izgled in specifikacije novih mobilnih naprav razkrite, še preden so te naprave uradno predstavljene. To se še posebej pogosto dogaja pri najboljših napravah, saj so pri njih vohuni še precej bolj zainteresirani, da se dokopljejo do tistega, kar bi moralo ostati skrito. Zdi se, da so vohuni ravnokar razkrinkali tudi LG-jev nov paradni mobitel. Evan Blass, zelo poznan Twitteraš, ki redno razkriva informacije o prihajajočih mobilnih napravah, je namreč na svojem Twitter profilu objavil tvit, s katerim naj bi razkril skoraj vse o mobitelu G4. V tvitu je objavil sliko tega mobitela ter povezavo do neke spletne strani, na kateri so bile napisane tudi njegove specifikacije, dodanih pa je bilo še več slik o njem. Kako verodostojna je bila ta spletna stran, je težko reči. Mi je nismo videli, saj so jo zelo hitro ukinili.

 

Kot poroča spletna stran AndroidGuys, je bilo na omenjeni spletni strani zapisano, da bo imel G4 kamero s 13 MP, optičnim stabilizatorjem slike in laserskim samodejnim fokusom, 5,5-palčni (14-centimetrski) IPS-zaslon z ločljivostjo 1.440 x 2.560 slikovnih točk (534 slikovnih točk na palec), 4-jedrni procesor Snapdragon, 2 ali 3 GB RAM pomnilnika, 16 ali 32 GB internega spomina, baterijo s kapaciteto 3.000 mAh ter podpori za omrežja 4G/LTE in brezžično polnjenje.

Kaj v zvezi z mobitelom G4 je res in kaj ne, bomo verjetno izvedeli že zelo kmalu. LG je namreč za 28. in 29. april najavil več predstavitvenih dogodkov, na katerih bo verjetno predstavil prav G4.

Viri: androidguys.com, twitter.com, mobileburn.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
15. april 2015
2468
17. april 2015
Na splet zašle prave slike in specifikacije mobitela LG G4?
Android