Na splet zašle številne informacije o HTC-jevem naslednjem paradnem mobitelu

Tehnik 21. avgust 2015
/PublishingImages/htc-one-m9-2-2-hero.jpg

Čeprav je od prihoda HTC-jevih aktualnih paradnih mobitelov, modelov One M9 (na slikah) in One M9+, minilo šele nekaj mesecev, pri HTC-ju že s polno paro pripravljajo njunega naslednika. Ta se bo na trgu imenoval O2 ali pa morda celo M10 in ne Aero, kot se je omenjalo pred tem. Mi mu bomo rekli kar O2. Ravnokar je ena izmed kitajskih spletnih strani postregla številne informacije o specifikacijah tega mobitela. Če so te točne, potem bo novinec prava bomba.

 

Eno izmed močnejših orožij mobitela O2 naj bi bil njegov procesor. Imel naj bi težko pričakovanega Snapdragona 820. Gre za procesor, ki ga bomo v prihodnosti zagotovo videli v številnih mobitelih visokega ranga. Pod ohišjem O2-ja naj bi se nahajali, tako kot pri nedavno predstavljenemu Galaxyju Note5 in Galaxyju S6 edge+, kar 4 GB RAM pomnilnika. Sočasno poganjanje več aplikacij torej O2-ju ne bi smelo povzročati težav. Za prikaz slike naj bi bil zadolžen izjemno velik 6-palčni (15,2-centimetrski) zaslon z ločljivostjo Quad HD. Velikost zaslona je kar majhno presenečenje, saj paradnih mobitelov s tako velikim zaslonom nismo vajeni. A HTC že ve, zakaj se je odločil za takšno diagonalo.

Mobitelova prodajna uspešnost bo v precejšnji meri odvisna od tega, kako kakovostni kameri bo imel. Obeti so kar dobri. Zadnja naj bi pri njem imela visokih 20,7 MP, sprednja pa 5 MP. Novinec naj bi bil opremljen še z baterijo s kapaciteto 3.500 mAh ter 64 oziroma 128 GB velikim internim spominom. Vse skupaj se sliši dobro, kajne? Upajmo, da našteti podatki niso iz trte zviti in da bo HTC-ju končno spet uspel veliki met.

Vira: gsmdome.com, mobile-dad.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
21. avgust 2015
2640
26. avgust 2015
Na splet zašle številne informacije o HTC-jevem naslednjem paradnem mobitelu
Android