Nam Sony pripravlja nov mobitel za »selfije«?

Tehnik 20. maj 2015
/PublishingImages/sony-lavender-1-hero.jpg

Sony nam je nedavno predstavil zelo zanimiv mobitel Xperia C4 (na slikah), s katerim cilja predvsem na tiste uporabnike, ki radi izdelujejo »selfije«. Kot poroča spletna stran upleaks, pa nam v ozadju pripravlja še en mobitel za »selfije«, ki je trenutno poznan še pod imenom Lavender. Omenjena spletna stran je o njem podala tudi že kar nekaj informacij.

 

Mobitel Lavender naj bi imel na sprednji strani vgrajeno kamero z zmogljivim senzorjem Exmos IMX214, ki posnetke zajema v velikosti 13 MP. Podatkov o tem, ali bo v neposredni bližini kamere tudi bliskavica, ni, a glede na to, da je to Sony vgradil že pri Xperii C4, pa tudi pri njeni predhodnici Xperii C3, jo lahko pričakujemo. Zadnja kamera naj bi bila popolnoma enaka sprednji.

Tudi ostala oprema pri tem mobitelu naj bi bila na precej visokem nivoju. Imel naj bi zmogljiv 64-bitni 8-jedrni procesor s taktom 1,7 GHz, 2 GB RAM pomnilnika ter zaslon z ločljivostjo 1.080 x 1.920 slikovnih točk. Kako velik naj bi bil zaslon, ni znano, se pa omenja, da naj bi bil večji kot je tisti pri Xperii C4 in da naj bi bili robovi okrog njega izredno tanki.

Če vse navedene specifikacije držijo, bi bil ta mobitel lahko precej velika uspešnica. No, počakajmo najprej na uradno predstavitev. O njej bomo na Tehniku seveda poročali.

Vira: upleaks.info, blogs.sonymobile.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
20. maj 2015
2513
25. maj 2015
Nam Sony pripravlja nov mobitel za »selfije«?
Android